Altınkum Özel Eğitim Uygulama Okulu II.Kademe

Telefon : 0362 312 19 19 (OMÜ Santral) Dahili Hat 5979 ve 5980
WEB https://altnkumzelegitimuygulamaokulu2.meb.k12.tr
Adres : Körfez Mahallesi Yurt Sokak No 1 Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü Yerleşkesi Atakum/SAMSUN
VİZYON : Engelli olmanın yaşamı paylaşmayı ve üretmeye engel olmayacağı düşüncesinden hareketle özel eğitime muhtaç öğrencilerimizi engin bir hoşgörüyle kucaklayıp onları yaşamımızın merkezine alarak ortak yaşam faaliyetlerine kazandırmaktır.
MİSYON : Özel eğitime muhtaç ve bağımlı bireyleri , kendine güvenen , kendini ifade edebilen , toplumsal normlara göre hareket edebilen , mesleki bilgi ve beceri kazanmış , kendi ayakları üzerinde durabilen bireylere dönüştürmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : Okulumuz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü sınırları içerisinde bulunmakta olup üniversiteye giden tüm toplu taşım araçlarıyla ya da şahsi araçlarla okulumuza rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Körfez Mahallesi Yurt Sokak No:1 (Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü Yerleşkesi) Atakum/SAMSUN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz Atakum İlçe Merkezi sınırlarında bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :